Loading...

Starterkultúra húshoz 2g

Tökéletesen illeszkedő baktériumkultúrák a gyors és biztonságos húsérlelés érdekében. 2 g-os kiszerelés. ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
850 Ft
Raktáron több mint 10 db
db

Részletes termékleírás

A tökéletesen illeszkedő baktériumkultúrák lehetővé teszik a húsdarabok, pl. sertésbélszín, szűzpecsenye, sonka vagy nyak gyors és biztonságos érlelését. A baktériumkultúrák: felgyorsítják az érlelést, védelmet nyújtanak a káros mikroorganizmusok kialakulása ellen, az érlelt hús jellegzetes ízét és aromáját adják. Egy üveg 10 kg húshoz elegendő. A páclé elkészítéséhez 1 liter vízhez adjon kálium-nitrátot, sót és cukrot. Oldja fel a baktériumkultúrát 100 ml sós lében, és adja hozzá a pácléhez. Használjon körülbelül 50 ml páclét a baktériumkultúrákkal a hús befecskendezéséhez. Ezután helyezze a húst 36 órára szobahőmérsékleten a páclébe, hogy a hozzáadott baktériumok aktiválódjanak. Ezután papírtörlővel törölje szárazra a húst, és hagyja tovább száradni a hűtőszekrényben (+7°C) 48 órán keresztül. A folyamat ötödik napján a teljesen száraz húst legfeljebb 35°C-os hőmérsékleten 4 órán át futtassa, amíg élénk narancssárga színt kap. A füstöléshez használjon gyümölcschipset (cseresznye vagy szilva). A füstölés után a húst 2 napig legfeljebb 22 °C-on tartsa. Ezután a legjobb hatás érdekében vákuumcsomagolja a sertéscurryt, és legalább 4 napig tárolja a hűtőben. Vákuumcsomagolás helyett a sertéscurry + 7 °C-on és kb. 80%-os páratartalom mellett is tárolható, pl. csepegtető tálcával ellátott, levegőhöz jutó edényben. A sertéskaraj 10 nap (0,5 kg) vagy 20 nap (1 kg) alatt érlelhető. A még kifejezettebb íz érdekében hosszabbítsa meg az érlelési folyamatot.

Termék paraméterei

Fűszerek, sók és kultúrák
Házi kolbász és sonka előállítása
Gyártó BIOWIN
EAN 5904816000955
Termékszám 410017

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.

További ajánlott

Gyors só, praganda, jód nélküli pácoló só (1 kg)

Nitrites pácoló só, amely nem tartalmaz jódot. Gyors sónak, pragandának vagy pácolósónak is nevezik.
750 Ft
Raktáron > 10 db

Gyors só, praganda, jódos pácoló só (1 kg)

Nitrites pácoló só, amely jódot tartalmaz. Gyors sónak, pragandának vagy pácolósónak is nevezik. Csom
750 Ft
Raktáron > 10 db

Fehér kolbász - szőlő 100g fűszerek

Fűszerkeverék fehérboros kolbászhoz. Csomag 100 g.
1 980 Ft
Raktáron > 10 db

Starterkultúra kolbászokhoz 2g

Tökéletesen összehangolt baktériumkultúrák a házi kolbászok gyors és biztonságos érleléséhez. 2 g-os
720 Ft
Raktáron > 10 db