Loading...

Starterkultúra húshoz 2g

Tökéletesen illeszkedő baktériumkultúrák a gyors és biztonságos húsérlelés érdekében. 2 g-os kiszerelés. ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
850 Ft
Raktáron több mint 10 db
db

Részletes termékleírás

A tökéletesen illeszkedő baktériumkultúrák lehetővé teszik a húsdarabok, pl. sertésbélszín, szűzpecsenye, sonka vagy nyak gyors és biztonságos érlelését. A baktériumkultúrák: felgyorsítják az érlelést, védelmet nyújtanak a káros mikroorganizmusok kialakulása ellen, az érlelt hús jellegzetes ízét és aromáját adják. Egy üveg 10 kg húshoz elegendő. A páclé elkészítéséhez 1 liter vízhez adjon kálium-nitrátot, sót és cukrot. Oldja fel a baktériumkultúrát 100 ml sós lében, és adja hozzá a pácléhez. Használjon körülbelül 50 ml páclét a baktériumkultúrákkal a hús befecskendezéséhez. Ezután helyezze a húst 36 órára szobahőmérsékleten a páclébe, hogy a hozzáadott baktériumok aktiválódjanak. Ezután papírtörlővel törölje szárazra a húst, és hagyja tovább száradni a hűtőszekrényben (+7°C) 48 órán keresztül. A folyamat ötödik napján a teljesen száraz húst legfeljebb 35°C-os hőmérsékleten 4 órán át futtassa, amíg élénk narancssárga színt kap. A füstöléshez használjon gyümölcschipset (cseresznye vagy szilva). A füstölés után a húst 2 napig legfeljebb 22 °C-on tartsa. Ezután a legjobb hatás érdekében vákuumcsomagolja a sertéscurryt, és legalább 4 napig tárolja a hűtőben. Vákuumcsomagolás helyett a sertéscurry + 7 °C-on és kb. 80%-os páratartalom mellett is tárolható, pl. csepegtető tálcával ellátott, levegőhöz jutó edényben. A sertéskaraj 10 nap (0,5 kg) vagy 20 nap (1 kg) alatt érlelhető. A még kifejezettebb íz érdekében hosszabbítsa meg az érlelési folyamatot.

Termék paraméterei

Házi kolbász és sonka előállítása
Fűszerek, sók és kultúrák
Gyártó BIOWIN
EAN 5904816000955
Termékszám 410017

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.

További ajánlott

Starterkultúra kolbászokhoz 2g

Tökéletesen összehangolt baktériumkultúrák a házi kolbászok gyors és biztonságos érleléséhez. 2 g-os
700 Ft
Raktáron > 10 db

Gyors só, praganda, jód nélküli pácoló só (1 kg)

Nitrites pácoló só, amely nem tartalmaz jódot. Gyors sónak, pragandának vagy pácolósónak is nevezik.
750 Ft
Raktáron > 10 db

Fűszer- és gyógynövénykeverék fehér kolbászhoz 20g

Gyógynövénykeverék a népszerű fehér kolbász elkészítéséhez.
550 Ft
Raktáron > 10 db

Fűszer- és gyógynövénykeverék húshoz 30g

Gyógynövények és fűszerek keveréke otthoni húskészítéshez.
530 Ft
Raktáron > 10 db